Utvalda filmer
Besök vår Vimeokanal för att se fler än 100 produktioner!

Miljonlotteriet

Miljonlotteriet är ett av Sveriges äldsta lotterier. Vi har hittills producerat två filmer åt Miljonlotteriet – varav den ena visar hur enkelt och kul det är att spela bingo med dem.

Visma

Med Visma Opic bevakar du dina upphandlingar i stat, kommun och landsting. Allt på ett och samma ställe! Men nu gäller det att öka intresset för offentlig upphandling.

KONE

Vi har tagit fram en Explainer som förklarar processen att installera en hiss, där KONE ansvarar för allt från att ge råd om bästa lösningen, till att skicka in bygglovsansökningar m.m.

Boplats

Boplats är en marknadsplats för dig som letar bostad i Göteborgsregionen. Tillsammans har vi gjort ett flertal Explainers på fyra språk som är baserade på frågor till deras kundtjänst.

PRO

Sveriges största mötesplats för pensionärer. Vi producerade en Explainer som förklarar vad PRO kan erbjuda dig som pensionär och hur de påverkar politiken för att förbättra din vardag.

Mat.se

Mat.se är en oberoende matbutik på nätet, med fokus på att leverera mat av hög kvalitet till rätt pris. Vi har producerat en Explainer som visar fördelarna med att handla sin mat hos dem.

Almega

Almega är en arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag. Vi producerade en kort Explainer som förklarar hur du som arbetsgivare inleder ansökan om medlemskap.

Addnode Group

Tillsammans med Addnode Group producerade vi på Animelo en Explainer för att väcka intresse för deras programvaror såväl som vision. En perfekt film att inleda ett första säljmöte med.

Socialdemokraterna

Inför valet 2018 fick vi i uppdrag att producera en rad filmer och ett filmmanér, framför allt den Explainer du ser här som är del i en kampanj för att rekrytera fler medlemmar till partiet.