Inte längre hisslöst!

KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappebranschen. Deras uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. De förstår sig på människors behov av att förflytta sig tryggt och bekvämt i och mellan byggnader. De kallar det “People Flow”.

En hiss ökar tillgängligheten och värdet på fastigheten, samt innebär både ökad komfort och bekvämlighet. Att installera en hiss i efterhand går mycket snabbare och smidigare än du tror. De boende kommer att märka fördelarna, byggnaden blir attraktivare för potentiella hyresgäster och dess värde ökar.

KONE bad oss göra en film med syftet att öka medvetenhet om hur smidigt det är att installera en hiss i princip alla typer av byggnader, såväl nya som redan existerande.

Vi producerade därför en Explainer som förklarar hur processen att installera en hiss går till där KONE ansvarar för allt från att ge råd om bästa lösningen, till att skicka in bygglovsansökningar, sköta kontakt och driva processen med alla underentreprenörer till själva hissinstallationen.